disclaimer

Onze site


Dit is de website van de Stichting Oecumenische Ontmoetingen. Het doel van deze site is u als geínterreseerde te informeren en op de hoogte te houden. Ook hopen wij met deze site meer mensen te bereiken. Voor vragen, opmerkingen en suggesties kunt u zich wenden tot de webmaster via, mail@oecumont.nl

Deze website en het domein www.oecumont.nl behoren toe aan de Stichting Oecumenische Ontmoetingen.

Alle informatie © Stichting Oecumenische Ontmoetingen. Aan deze site kunnen geen rechten ontleend worden. Typ- en andere fouten voorbehouden. De stichting onderhoudt deze site zorgvuldig en besteedt veel zorg aan de inhoud. Desondanks aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ontstaan door foutieve informatie op deze website.


problemen


Deze website maakt veelvuldig gebruik van de nieuwste functies in browsers. Daarom is een up-to-date browser nodig om vele problemen te voorkomen. Wij adviseren www.opera.com'; return true;" onMouseOut="window.status=''; return true;">opera, maar een internet explorer 5 of hoger is ook goed. Netscape/mozilla kunnen problemen geven. Andere browsers niet getest.

Voor deze site is een geavanceerde browser nodig die CSS ondersteunt. Javascript gewenst.


uw browser.

webdesign door

Rogier Elshout/stekje.nl

hostinginterkerk
technologie


Deze website wordt onderhouden met squaREoffice website manager. Meer informatie: www.stekje.nl


PHP 4.0
&


HTML en CSS volgens de W3C
Klik hier voor een printervriendelijke versie van deze pagina   Deze pagina is op 1-Jan-1970 1:00 aangepast